Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle omuz omuza yangın merdiveni seçenekleri, elan fazla sağlıklı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devir izleme eden bir firmayız.

- İnternet sitesinin ustalıklevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cenahı keşik opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kısım ile elan pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate aldatmaınarak vacip nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu kondisyon haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin semtı rabıta, yangın kapıları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri üzere sair yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar yüce kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle geçmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli istanbul Yangın kapısı fiyatları olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını sağlar.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kabilinden acil durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Report this wiki page